I samband med de svåra tiderna som coronapandemin har medfört så har många företagare inom restaurangbranschen fått problem. Dock går det bättre för korvkiosker och liknande matställen som inte har en ute- eller inomhusservering.

Starta eget – starta matcykel

Det gäller att tänka utanför boxen om man vill överleva inom mat- och restaurangbranschen. När inte kunderna kan eller får komma till restaurangen får restaurangen komma till kunderna istället. Det löser man genom att leverera mat hem direkt till kunderna. Med hjälp av en cykel kan man anställa folk utan körkort och låta dem leverera mat i stan. Som företagare kan det därför bli en riktigt bra investering att köpa cyklar och utrusta dem med allt som behövs för att de anställda ska kunna leverera maten på ett säkert och professionellt sätt. Du hittar allt du behöver för cykeln hos tooorch som har ett stort utbud av tillbehör.

Att leverera mat via cykel är ett klimatsmart sätt att bedriva matleverans. Det är dessutom ett billigt alternativ då man inte behöver lägga ut extra utgifter eller lägga på extra kostnader för kunderna för att kunna täcka transportkostnader. Det finns garanterat många äldre som uppskattar ett varmt mål mat eller barnfamiljer som vill kunna beställa restaurangmat på ett säkert sätt. Använd termoväskor av bra kvalitet så maten håller sig ordentligt varm från restaurangen ända hem till kunden.